Aroma

Calgo MN Aroma

 

AROMA je osnovana davne 1954. godine u Futogu, u plodnoj vojvođanskoj ravnici, nadomak Novog Sada, kao Mlinska industrija za preradu paprike. Tokom proteklih 6 decenija svog postojanja razvijala se i širila proizvodni program na zadovoljstvo miliona potrošača u zemlji i inostranstvu, čije je poverenje doprinelo da AROMA danas spada među vodeće prehrambene proizvođače u Republici Srbiji. Na lokaciji od 20 hektara izgrađeno je 8000m² proizvodnog i skladišnog prostora, sa tehnološkim linijama na kojima se ostvaruje proizvodnja.

PROIZVODNI PROGRAM AROME:Proizvodnja mlevene začinske paprike, sirćeta, dodataka jelima sa povrćem i začinima, dijetetskih proizvoda bez glutena: smeša u prahu za pudinge, smeša u prahu za šlag penu i šlag kreme, smeša u prahu za sladoledne deserte, smeša u prahu za vanilin šećer i prašak za pecivo. Pakovanje: začina, mlinskih, pekarskih proizvoda, žitarica, dorađenih plodova, aditiva i drugih prehrambenih proizvoda.

Aroma u većem delu svog asortimana ima čvrstu poziciju na tržištu Republike Srbije, u regionu i osvaja tržište u Evropi i svetu. Naše top marke su FUTOŠKA ZAČINSKA PAPRIKA kao univerzalan začin i PRIRODNO ALKOHOLNO SIRĆE kao visoko-kvalitetan proizvod, proizveden na tradicionalan način. Široka paleta proizvoda se svake godine dopunjuje novim proizvodima modernog dizajna i oblika pakovanja. Visokim nivoom kvaliteta, ljudskim resursima, znanjem i iskustvom odgovorićemo svim zahtevima i očekivanjima naših kupaca. Smatramo da je to način na osnovu kojeg će i buduće generacije potrošača poklanjati poverenje proizvodima iz AROME.

opširnije . . .