Finish

Calgo MN Finish

 

Finish, ranije poznat kao Calgonit, posjeduje široku paletu proizvoda kako bi zadovoljio sve Vaše potrebe prilikom pranja posuđa. Od običnog pranja do blistavog sjaja, Finish će riješiti sve Vaše probleme sa pranjem suđa. Proizvodi koje možete pronaći u okviru Finish brenda će poboljšati rad Vaše mašine za pranje i omogućiti Vam zadivljujuće rezultate prilikom svakog pranja.

Kada govorimo o stvaranju proizvoda za pranje posuđa, Finish je predvodnik od 1957. godine. Neprestano osmišljava i provjerava proizvode kako bi osigurao najbolje rezultate mašinskog pranja posuđa i upravo zato Finish preporučuju vodeći proizvođači mašina za pranje suđa.

Bez obzira na Vaše životne potrebe možete se osloniti na Finish i imaćete savršen sjaj prilikom svakog pranja. Uz Finish do savršenstva.

Ne postoji više izgovor da ne počnete svakodnevno koristiti svoju mašinu za pranje posuđa, njenom upotrebom ne samo da štedite energiju nego je to i najbolji način da uklonite vidljivu i skrivenu prljavštinu. Mašina pere posuđe na temperaturama od 50 do 70°C i uništava sve bakterije koji bi preživele ručno pranje posuđa.

Deterdženti za mašinsko pranje Finish su snažniji od tečnih deterdženata za ručno pranje i sadrže sastojke koji osiguravaju nestanak prljavštine od hrane tokom pranja. Zajedno s vrućom vodom i mehaničkim djelovanjem mašine, Finish-ovi deterdženti garantuju bolje rezultate pranja i čistoću koja se ne može postići ručnim pranjem. Rezultat je uklanjanje opasnih bakterija koje bi inače mogle ostati nezapažene.

Svakodnevno smo součeni s izazovom smanjenja klimatskih promjena i brigom o prirodnim bogatstvima. Kao dio programa „Carbon 20″, Reckitt Benckiser, proizvođač Finish-a, ima za cilj smanjenje emisije ugljenika za 20% do 2020.godine.

opširnije . . .